Δελτία Τύπου, Κοινωνικά

Δελτίο Τύπου – Χαμόγελο Του Παιδιού

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
Ν.ΑΙΤ/ΝΙΑΣ “Ο ΘΑΛΗΣ”
Γρ. Λιακατά 1 & Πεζόδρομος Καζαντζή
Αγρίνιο 30131
Τηλέφωνο/ Φαξ:2641028364
e- mail: seh.agrinio@gmail.com

ΑΓΡΙΝΙΟ 4/7/2017                                                             ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 25 /17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Αιτ/νίας “Ο ΘΑΛΗΣ” ενημερώνει ότι ηλεκτρολόγοι-μέλη του σωματείου μας προσέφεραν εθελοντική εργασία στο «Χαμόγελο του παιδιού» του Δήμου Αγρινίου.

Το χαμόγελο του παιδιού είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που με κοινωνική ευαισθησία, αγάπη και σεβασμό αγωνίζεται καθημερινά για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών που το έχουν ανάγκη. Είναι σημαντικό και πρωταρχικό κομμάτι ειδικά στις εποχές που διανύουμε, να κατανοούμε τις ευθύνες μας απέναντι στην κοινωνία και να ενισχύουμε όσο μπορούμε την έννοια της προσφοράς μέσα από πράξεις εθελοντισμού, πράξεις που γίνονται ακόμη πιο σπουδαίες και ουσιαστικές όταν επικεντρώνονται σε παιδιά και στις ανάγκες τους.

Ο σύλλογος μας βρίσκεται και θα βρίσκεται δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» υποστηρίζοντας το σημαντικό έργο που με μεγάλο αγώνα πραγματοποιεί καθημερινά. Ας κρατήσουμε στο νου μας και ας προσπαθήσουμε να τηρήσουμε αυτή την φράση του Ανδρέα Γιαννόπουλου ιδρυτή του Χαμόγελου του παιδιού «Αν ενωθούμε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                  Ο γεν. γραμματέας
Κων/νος Σελεβίστας                    Γεώργιος Σιορίκης

Πίσω στη λίστα