ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ο ΘΑΛΗΣ

Γρ. Λιακατά 1 & Πεζόδρομος Καζαντζή

Αγρίνιο 30131

Τηλέφωνο/ Φαξ:2641028364                                       

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  :24/11/2017

 

ΑΡ.ΠΡΩΤ. :  32/17

 

 

                                                                                           ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι απεβίωσε σήμερα  σε ηλικία 56 ετών  ο συνάδελφος και  μέλος του συνδέσμου μας από το 1995 Δημήτριος Σκαλτσής. Το Δ.Σ και τα μέλη του Συνδέσμου μας εκφράζουν τα θερμά  τους  συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα 24/11/2017 και ώρα 16:00 μ.μ από τον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου  στο Ανοιξιάτικο Αμφιλοχίας.

 

                                                                                                             Με σεβασμό

 

                                                                                                   Το Δ.Σ του Συνδέσμου

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Ο ΘΑΛΗΣ
Γρ. Λιακατά 1 & Πεζόδρομος Καζαντζή
Αγρίνιο 30131
Τηλέφωνο/ Φαξ:2641028364

Αγρίνιο 26/10/2017

ΑΡ.ΠΡΩΤ: 31/17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου μας με αντιπροσώπους της περιφερειακής ενότητας Αιτ/νιας. Αναλυτικά από το Δ.Σ του συλλόγου μας στην συγκεκριμένη συνάντηση η οποία διεξήχθη στο γραφείο του προϊσταμένου διεύθυνσης ανάπτυξης Π.Ε Αιτ/νιας κου Γυφτογιάννη Γεράσιμου έλαβαν μέρος ο πρόεδρος του σωματείου Κωνσταντίνος Σελεβίστας , ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Μπούρας και ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Σιορίκης ενώ από την περιφερειακή ενότητα Αιτ/νιας μέρος έλαβαν ο Γυφτογιάννης Γεράσιμος – Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε Αιτ/νιας , η Μουτοπούλου Όλγα -Προϊσταμένη Τμήματος Επαγγέλματος Π.Ε Αιτ/νιας, η Σχισμένου Γεωργία Προϊσταμένη τμήματος Ανάπτυξης Αγρινίου και ο Νικολόπουλος Νικόλαος από το τμήμα Επαγγέλματος Π.Ε Αιτ/νιας. Συζητήθηκαν πολλά και σημαντικά θέματα όπως ζητήματα που αφορούν τις άδειες ,τους ελέγχους , τους ελέγχους διμελούς οργάνου και άλλα περιφερειακά θέματα. Μετά το πέρας της συνάντησης η οποία διήρκησε σχεδόν δύο ώρες και οι δύο μεριές έμειναν ευχαριστημένες από την όλη συζήτηση. Το Δ.Σ του συλλόγου μας ευελπιστεί στην συνέχιση μιας καλής συνεργασίας .

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος   Κων/νος Σελεβίστας

Ο Γεν. γραμματέας Γεώργιος Σιορίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ   Ο ΘΑΛΗΣ

Γρ. Λιακατά 1 & Πεζόδρομος Καζαντζή

Αγρίνιο 30131

Τηλέφωνο/ Φαξ:2641028364    

 

 Αγρίνιο 14/9/2017                                                                              

 ΑΡ.ΠΡΩΤ. : 29/17  

                                                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Οι σημερινές συνθήκες  κρίσης  και  η ολική έλλειψη   επιχειρηματικής  και οικονομικής δραστηριότητας οδηγούν  τις  μικρές επιχειρήσεις  των συναδέλφων ηλεκτρολόγων  σε μείωση του τζίρου  και κυρίως  σε συμπίεση του περιθωρίου  κέρδους .Οι δαπάνες   όμως  (φορολογικό, ασφαλιστικό, τέλη κυκλοφορίας  , ΕΝΦΙΑ κ.τ.λ. ) δεν μπορούν να μειωθούν αλλά αντιθέτως αυξάνονται  ( πχ. Φ.Π.Α , έκτακτες εισφορές κ.τ.λ.)

Σε αυτά τα πλαίσια  ο κλάδος μας  είναι από αυτούς που πλήττεται περισσότερο  από την παράνομη   μαύρη  εργασία   είτε γίνεται  από  λαθρεγκαταστάτες,  είτε  από πρώην τεχνίτες  ( βοηθούς ) συναδέλφων  είτε από πρώην συναδέλφους  οι οποίοι έχουν κλείσει  τις  επιχειρήσεις τους  και δραστηριοποιούνται παράνομα.

Ο Σύνδεσμος  μας έχει ενημερώσει συστηματικά το κατά τόπους κοινό  της περιοχής  με ραδιοφωνικά spot  και  τοποθετήσεις στα social media,  για την υποχρέωση  να  αναθέτονται  ηλεκτρικές εργασίες   μόνο σε αδειούχους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες είτε είναι μέλη του σωματείου μας είτε όχι.

Έχουν υπάρξει αρκετές καταγγελίες  από μέλη του συνδέσμου μας   για λαθρεγκαταστάτες  οι οποίες είχαν  τις ανάλογες ποινικές επιπτώσεις και διοικητικά πρόστιμα.

Σας  ενημερώνουμε ότι πλέον οι καταγγελίες που θα υπάρξουν στο μέλλον θα γίνονται και γι αυτούς που αναθέτουν ηλεκτρικές εγκαταστάσεις  σε παράνομους  ηλεκτρολόγους  είτε είναι ιδιώτες είτε ανήκουν σε επιχειρήσεις  βασιζόμενοι στους νόμους:

15712/13, Άρθρο 2.1 , 2.2

501/37 , Άρθρο 1

878/40 Άρθρο 10

«Ο καθένας να παίρνει αυτό που του ανήκει.»

                                                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο πρόεδρος                                                                                                        Ο γεν. γραμματέας

Κων/νος Σελεβίστας                                                                                            Γεώργιος Σιορίκης

Δ.Τ. Χ.Τ.Π.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
Ν.ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Ο ΘΑΛΗΣ
Γρ. Λιακατά 1 & Πεζόδρομος Καζαντζή
Αγρίνιο 30131
Τηλέφωνο/ Φαξ:2641028364
e- mail : seh.agrinio@gmail.com

ΑΓΡΙΝΙΟ: 4/7/2017 ΑΡ.ΠΡΩΤ. 25 /17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Αιτ /νίας Ο ΘΑΛΗΣ ενημερώνει ότι ηλεκτρολόγοι-μέλη του σωματείου μας προσέφεραν εθελοντική εργασία στο «Χαμόγελο του παιδιού» του Δήμου Αγρινίου . Το χαμόγελο του παιδιού είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που με κοινωνική ευαισθησία, αγάπη και σεβασμό αγωνίζεται καθημερινά για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών που το έχουν ανάγκη. Είναι σημαντικό και πρωταρχικό κομμάτι ειδικά στις εποχές που διανύουμε, να κατανοούμε τις ευθύνες μας απέναντι στην κοινωνία και να ενισχύουμε όσο μπορούμε την έννοια της προσφοράς μέσα από πράξεις εθελοντισμού, πράξεις που γίνονται ακόμη πιο σπουδαίες και ουσιαστικές όταν επικεντρώνονται σε παιδιά και στις ανάγκες τους. Ο σύλλογος μας βρίσκεται και θα βρίσκεται δίπλα στο « Χαμόγελο του Παιδιού» υποστηρίζοντας το σημαντικό έργο που με μεγάλο αγώνα πραγματοποιεί καθημερινά. Ας κρατήσουμε στο νου μας και ας προσπαθήσουμε να τηρήσουμε αυτή την φράση του Ανδρέα Γιαννόπουλου ιδρυτή του Χαμόγελου του παιδιού « Αν ενωθούμε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος Ο γεν. γραμματέας
Κων/νος Σελεβίστας Γεώργιος Σιορίκης

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
Ν.ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Ο ΘΑΛΗΣ
Γρ. Λιακατά 1 & Πεζόδρομος Καζαντζή
Αγρίνιο 30131
Τηλέφωνο/ Φαξ:2641028364

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/6/2017 AΡ.ΠΡΩΤ. :21 /17

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα : Άρση Καθεστώτος μη Χορήγησης παροχής Νο1 σε οικιακούς καταναλωτές από τον ΔΕΔΔΗΕ

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Χρηστών Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ με οδηγία της στις 13/6/2017 προς όλες τις περιφερειακές υπηρεσίες της, ενημερώνει ότι από την ημέρα έκδοσης της οδηγίας αίρεται το καθεστώς μη χορήγησης παροχής Νο1 σε οικιακούς καταναλωτές και εφεξής η παροχή Νο1 θα χορηγείται και σε οικιακούς καταναλωτές.
Η παραπάνω οδηγία του ΔΕΔΔΗΕ είναι πρόσφατη και μέχρι να ενημερωθούν όλα τα κατά τόπους καταστήματα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να υπάρχει μία ανοχή μέχρι την πλήρη ενημέρωση και εφαρμογή της σε όλη την χώρα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΕΛΕΒΙΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΟΡΙΚΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
N. ΑΙT/ ΝΙΑΣ
Ο ΘΑΛΗΣ
Γρ. Λιακατά 1 & Πεζόδρομος Καζαντζή
Αγρίνιο 30131
Τηλέφωνο/ Φαξ:2641028364

ΑΓΡΙΝΙΟ 10-4-2017 ΑΡ.ΠΡΩΤ. : 14 /17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Αιτ /νίας ο ΘΑΛΗΣ σας ενημερώνει ότι μετά από έκκληση βοήθειας, ομάδα ηλεκτρολόγων του σωματείου μας έφτιαξε εθελοντικά σπίτι συμπολίτισσας μας , το οποίο είχε καεί ολοσχερώς . Στα πλαίσια των δύσκολων εποχών που διανύουμε, ας μην βάζουμε μπροστά συνεχώς την χρηματική αξία αλλά αντιθέτως ας ενισχύσουμε με αντίστοιχες πράξεις την έννοια της προσφοράς ,της βοήθειας και του σεβασμού. Ο Σύλλογος μας προσπαθεί και θα συνεχίζει να προσπαθεί όσο μπορεί για την επίτευξη ανάλογων πράξεων.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Συνδέσμου
20170213_082520

20170213_082949

20170213_083000

dsc05806

received_198862383939933

received_198862437273261

20170213_083112